Tallers Automorell banner

Tallers Automorell

Consentiment per el tractament de dades personals

De conformitat amb el disposat per la Llei Orgànica 15-1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, consenteixo que les meves dades siguin incorporades a un fitxer responsabilitat de TALLERS AUTOMORELL S.L. i que siguin utilitzades amb l’única finalitat de la gestió comercial i l’enviament de comunicacions sobre productes i serveis.
De la mateixa manera, declaro està informat sobre la possibilitat d’exercir els meus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-me a TALLERS AUTOMORELL S.L. a Av. de la Pau, 10, nau B – 43760 EL MORELL (Tarragona) o bé enviant un missatge a la adreça de correu electrònic  info@automorell.com.

Tallers Automorell

Qui som

Tallers Automorell, és una empresa amb una llarga trajectòria i professionalitat, això ens fa ser una de les millors opcions amb tallers de mecànica y planxa per a vehicles de El Morell.


Tallers Automorell

Professionalitat

Tenim una plantilla de personal altament qualificada, que treballa amb la màxima professionalitat, complint sempre amb els terminis acordats. A més, disposem de modernes instal•lacions, amb la tecnologia idònia per oferir unaòptima atenció a les seves demandes.
Visiteu-nos.

A on estem

Adreça:
Avenida de la Pau, 10 - nave B
43760 EL MORELL (Tarragona)

Correu electrònic:

Telèfon:
977 840 950